Noen er adressert til Jesus, noen til Abrahams tempel, andre til Hellige Maria, og andre igjen til Guds by. Noen har bare den enkle adressaten Gud. Uansett hvem de er sent til ender de alle opp i det israelske postvesenets avdelig for «døde brev».
Ingen vet riktig hvordan tradisjonene startet med å sende brev til Gud fra dettte lille postkontoret. Det israelske postvesenets direktør Avi Hochman, sier uansett at det er et «normt ansvar».
Postkontoret mottar årlig over 2.000 brev adressert til Gud. Disse blir plassert i Klagemuren, jødedommens helligste sted. Mens de kristnes jul og jødenes Hanukah nærmer seg, blir brevene oversendt rabbien ved Klagemuren.
Vi mottar disse brevene, og følger vi gjør en god gjerning ved å plassere dem i Klagemuren. Vi er i den hellige byen Jerusalem, ansett for å være nærmest Gud, sier direktør Hochman.
Ifølge jødiske tradisjoner blir bønner som plasseres i muren svart direkte av Gud.
Mesteparten av brevene er skrevet av kristne og noen av jøder, Postkontoret får færrest brev fra muslimer, men Avi Yaniv, leder av de døde brevs avdeling, kan fortelle at de også har fått brev fra Malaysia og Indonesia. I disse landene er majoriteten av befolkningen muslimer.
Mange av brevskriverne er under stress og press, og søker Guds hjelp i finansielle eller jobbrelaterte sammenhenger. Magne spør også om Guds beskyttelse av helse og velferd for seg selv, barn og ektefeller.